De albums
Wat is er mooier dan een trouwalbum dat precies jullie mooiste dag weergeeft? Een album met daarin de mooiste foto's, zodat elk belangrijk moment van de dag goed tot zijn recht komt. Een herinnering die je vast kunt houden en keer op keer kunt bekijken. Zo kunnen jullie steeds opnieuw jullie dag beleven!

In mijn pakketten zit standaard een trouwalbum van 25 x 25 cm. Het album wordt digitaal door mij opgemaakt, na jullie goedkeuring en eventuele correcties zal een vak-leverancier een album van perfecte kwaliteit voor jullie produceren. Na een laatste check van mij wordt het album opgestuurd of kunnen jullie het afhalen.
De materialen
Het album is verkrijgbaar in allerlei materialen, kleuren, met of zonder jullie namen, noem maar op.. Er is veel mogelijk!

Tijdens ons kennismakingsgesprek kunnen jullie natuurlijk de verschillende mogelijkheden bekijken. Daarnaast heb ik ook een aantal demo-albums bij de hand, zodat jullie ook kunnen zien hoe ik een trouwalbum opmaak: strak, maar met veel aandacht voor de mooiste momenten.

Het album wordt zo gemaakt dat de bladen vlak blijven liggen als je door het album bladert, dit wordt lay-flat genoemd en geeft een moderne uitstraling. Ook kun je hierdoor foto's van links naar rechts door laten lopen, dat ziet er super uit!
De extra's
Jullie album in het pakket is 25 x 25 cm en heeft een vooraf afgesproken aantal pagina's. Hier kunnen jullie de prijzen vinden om jullie album nog mooier te maken:

30 x 30 cm: € 100,- meerprijs
35 x 35 cm: € 200,- meerprijs

2 extra pagina’s (1 spread): € 25,-
Bijpassende doos: € 65,-
Ouderalbums (per 2): € 250,-

Jullie namen op de voorkant van het album: € 45,-
(dit is niet bij alle materialen mogelijk)
Scroll Illustration

Keep calm and scroll on

Scroll van links naar rechts om te navigeren.