Anne & John | Heeze

Voordat ik startte met fulltime fotografie werkte ik op een school in Geldrop, samen met onder andere Anne. Hierna zijn we contact blijven houden en toen zij en John mij vroegen om hun bruiloft te fotograferen was ik zo verrast en blij dat ik stiekem een dansje heb gemaakt πŸ˜€ De tijd daarna vloog voorbij en in de loop naar de bruiloft bleek dat er wel erg veel leuke & ludieke verrassingen waren! Daarover zometeen meer πŸ˜‰

Het was volgens mij de warmste dag van 2016, die donderdag. Er werd 34 graden voorspeld. En iedereen die mij een beetje kent weet dat ik niet echt een het-is-zo-fijn-dat-het-zo-warm-is-mens ben.. Maar tegelijkertijd wist ik ook dat niemand zich daar zorgen over hoefde te maken, aangezien Villa des Beaux Arts ontzettend goed voor haar gasten zorgt!Β In de middag kwam ik bij Anne aan, waar zij in haar jurk werd geholpen door zussen en schoonzus. Heerlijk sfeertje, lekker relaxed!

Op naar de verrassingen:

Verrassing 1: De trouwauto! Het bruidspaar is liefhebber van BMW’s en ze wilden toch heel graag iets ludieks. Een BMW Isetta, wat een schatje!
Verrassing 2: De broer van Anne zou hen op speciale wijze in en uit de auto helpen (hoe leuk dat autootje ook is, praktisch is hij in ieder geval niet πŸ˜‰Β  ). Roze pak & hoed, check!
Verrassing 3: Anne & John hadden iets heel liefs voor alle gezinsleden geschreven, wat ze aan hen overhandigden vlak voor zij het bruidspaar naar de ceremonie begeleidden. Altijd mooi, zulke lieve momentjes! En dat tekent dan ook echt de hechte familieband die zij hebben. De ceremonie was zo ontzettend fijn en vrolijk en humoristisch (en warm)!
Verrassing 4: De zus van Anne mocht de ringen komen brengen. Ja, op ludieke manier! Hun reactie: PRICELESS πŸ˜€

Echt, wat een heerlijke dag was dit, een feestje! Anne en John, geniet met volle teugen van de rest van jullie leven samen. Jullie zijn fantastisch! Kus!

trouwfotografie-heeze-01
trouwfotografie-heeze-02
trouwfotografie-heeze-03
trouwfotografie-heeze-04
trouwfotografie-heeze-05
trouwfotografie-heeze-06
trouwfotografie-heeze-07
trouwfotografie-heeze-07b
trouwfotografie-heeze-08
trouwfotografie-heeze-09
trouwfotografie-heeze-10
trouwfotografie-heeze-11
trouwfotografie-heeze-12

6 thoughts on “Anne & John | Heeze

 1. Lieve Hanneke,

  Wat heb je onze fantastische dag prachtig vastgelegd! Je bent een topper! Geweldig bedankt dat je op deze verschrikkelijk warme dag zo hard hebt gewerkt! Op de film zien we jou rondrennen, hier en daar zijn en af en toe de schaduw opzoeken. Wij hebben ons echter zo relaxed en op ons gemak gevoeld bij jou, dat we totaal niet in de gaten hebben gehad waar je was of wat je vast hebt gelegd. En dat is te zien aan de ontspannen, open en oprechte foto’s die je gemaakt hebt!

  Als dit ‘maar’ een selectie is…!! We kunnen niet wachten tot we ons boek hebben!!

  Dank je wel lieverd!

  Dikke kus van ons

  • Wauw, wat een mooie woorden! Heel graag gedaan natuurlijk, het was een eer om jullie dag vast te mogen leggen!

 2. Wat een prachtige reportage! Ik ken Anne goed. Ik kon helaas niet op deze dag aanwezig zijn! En dat denk ik nu alleen maar meer als ik deze foto’s zie. Deze reportage is zo mooi gemaakt! Liefde en geluk straalt van de foto’s af! Schitterend in beeld gebracht!

 3. Ada
  Wat een prachtige foto,s!Snik snik.Ik wacht met spanning op het fotoboek!

 4. Wat een dag!Ik beleef hem met deze prachtige beelden weer!

 5. Wat een geweldige foto’s! Net terug van vakantie, heb ik met traanoogjes de reportage zitten bekijken.
  Mooi en stralend!

Comments are closed.