Annemartine & Niels | Leidschendam

Vorige week reed ik naar Leidschendam om de bruiloft van Annemartine en Niels te fotograferen. Twee lieve mensen, mooi weer, een tof programma, het beloofde een hele fijne dag te worden!

In de ochtend kwam ik aan bij het ouderlijk huis van Annemartine, waar zij bijna klaar was om hem voor het eerst te zien die dag. Op zijn gemak kwam Niels aan met de supergave Citro├źn GS (echt, wat een toffe auto is dat!). Na de first look reden we naar de drie Molens in Leidschendam, en het weer was ons ontzettend goed gezind: een strak blauwe lucht en een heerlijk zonnetje. Hollandser kan het niet, toch? Genoeg mooie plekjes om te fotograferen!

Hierna reden we naar het Veur Theater in Leidschendam, waar de rest van de dag gevierd zou worden. De ceremonie was enorm sfeervol zo op het podium, met alle genodigden in de zaal. Als je dan als bruidspaar letterlijk in de spotlights zit, zorgt dat wel voor ontzettend gave beelden!

Het thema van de bruiloft werd in de loop van de voorbereidingen duidelijk: Vlinders! Gaaf om dat dan ook op de (overheerlijke) taart terug te zien! Na de receptie en het diner was het tijd voor een spetterend feest! Na de openingsdans gingen de hoge hakken uit, de All Stars aan en ging het echt helemaal los. De band speelde heerlijke meezingers! Geweldig om te zien hoe alle spanningen van de dag ineens weg waren en er nu flink genoten kon worden van de muziek en het dansen!

Annemartine en Niels, het was een geweldig mooie dag en ik vond het super dat ik er bij mocht zijn! Heel veel geluk samen en geniet van alle mooie momenten!

trouwfotografie-leidschendam-01
trouwfotografie-leidschendam-02
trouwfotografie-leidschendam-03
trouwfotografie-leidschendam-04
trouwfotografie-leidschendam-05
trouwfotografie-leidschendam-06
trouwfotografie-leidschendam-07
trouwfotografie-leidschendam-08
trouwfotografie-leidschendam-09
trouwfotografie-leidschendam-10
trouwfotografie-leidschendam-11
trouwfotografie-leidschendam-12
trouwfotografie-leidschendam-13