Annet & Joris | Reusel

Soms ontmoet je mensen waarbij je denkt: Zoveel warmte en zoveel liefde! Tijdens het kennismakingsgesprek en onze tweede afspraak klikte het al heel fijn, en dat is op deze mooie bruiloft alleen maar meer geworden!

In de ochtend stond ik al vroeg aan de deur bij de ouders van Annet in Reusel om nog net een laatste stukje van de haarstyling mee te pikken en om wat details vast te leggen. Wat had ze een pràchtige jurk, ik was er meteen verliefd op! Toen Annet bijna klaar was, kwam Joris al aanrijden in het geweldige zwarte kevertje. Het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen was hartverwarmend 🙂

Tijd om naar de locatie te rijden! Al een tijdje waren we aan het bedenken waar we heen zouden kunnen gaan als het zou regenen en in de week voor de bruiloft hadden zij iets gevonden. Een supermooie loods, en dat op nog geen 5 minuten rijden! Ook al scheen de zon heerlijk (wat een mazzel zo midden in oktober!), toch besloten we om daar binnen aan de slag te gaan. Met veel dank aan de medewerker die voorstelde om de hoogwerker er bij te pakken. Zo gaaf!

De ceremonie zou plaatsvinden bij de Hollandershoeve in Reusel. De BABS bracht veel ruimte in voor speeches van de ouders en getuigen van het bruidspaar, zodat het echt een heel persoonlijk moment werd, met een lach en een traan. Heel mooi! Na de taart en toast was het tijd voor de kids van de school van Annet om op de kinderreceptie te komen, om af te sluiten met het loslaten van roze en witte ballonnen.

Voor het diner en het feest gingen we naar de Tipmast in Bladel, maar eerst maakten we nog even wat foto’s van het kersverse bruidspaar in de bossen, voor Annet en Joris het eerste echte momentje samen. Ook fijn natuurlijk! Het diner was heerlijk en gezellig, en het feest begon met hilarische stukjes! Ik zal er maar niet al te veel op in gaan, maar de tomatensoep was wel echt de knaller die bij elk stukje terug kwam 😀

Na de openingsdans (en nog wat dansjes er na) was het voor mij tijd om naar huis te gaan. Het was een fantastische dag en het is zo fijn als je je zo welkom voelt bij een bruidspaar en hun gezelschap. Annet en Joris, ontzettend bedankt voor deze mooie dag èn jullie lieve kaartje dat ik afgelopen week heb ontvangen. Heel veel geluk samen en tot snel!!

trouwfotografie-reusel-01
trouwfotografie-reusel-02
trouwfotografie-reusel-03
trouwfotografie-reusel-04
trouwfotografie-reusel-05
trouwfotografie-reusel-06
trouwfotografie-reusel-07
trouwfotografie-reusel-08
trouwfotografie-reusel-09
trouwfotografie-reusel-10
trouwfotografie-reusel-11
trouwfotografie-reusel-12

One thought on “Annet & Joris | Reusel

  1. Prachtige foto’s, waar is de loods ergens? Wij zijn namelijk ook op zoek naar een mooie en stoere binnen locatie voor foto’s aangezien het weer slechte voorspellingen geeft.

Comments are closed.