Anouk & Eelco | Gouda

21 juni 2014. De dag dat de zomer begon, maar nog bijzonderder, de dag dat Anouk en Eelco gingen trouwen! En wat een prachtige sprookjesbruiloft was dat..

Ik kwam al lekker op tijd aan bij Anouk in Gouda, waar ik nog enkele van haar voorbereidingen vast kon leggen. Beneden stond Eelco op haar te wachten met een beetje zenuwen, net als Anouk 😉 Zij wurmde zich met haar prachtige jurk door het trappengat maar eindelijk was ze daar toch! Al snel was het tijd om, samen met Eelco en de ceremoniemeester, naar de trouwlocatie te lopen, de Museumtuin van Gouda. Langzaamaan druppelden de gasten binnen en toen iedereen plaats had genomen, was het moment daar dat Anouk met haar vader naar voren kwam.

De ceremonie was erg bijzonder en het was een grote verrassing dat Eelco onverwacht een prachtige toespraak hield voor Anouk. Na het ja-woord was het tijd om het centrum van Gouda in te gaan om de fotoreportage te maken.

In de avond hadden we nog op het strand bij Kijkduin afgesproken om foto’s te maken. Anouk had een hele nieuwe look en het was echt fijn om lekker door het zand te banjeren en heel relaxed mooie plaatjes te maken! De gasten waren al bij de locatie waar het feest zou plaatsvinden en voor mij was het daarna weer tijd om naar huis te gaan, met een schitterende zomerse zonsondergang. Wat was het een geweldig mooie dag!

Eelco, Anouk en Sofia, nogmaals ontzettend bedankt voor alles: jullie gastvrijheid, gezelligheid, het feit dat ik op jullie mooiste dag aanwezig mocht zijn en de lift naar de parkeergarage natuurlijk 😉 Ik wens jullie heel veel geluk samen!!

trouwfotografie-gouda-01
trouwfotografie-gouda-02
trouwfotografie-gouda-3a
trouwfotografie-gouda-4a
trouwfotografie-gouda-05
trouwfotografie-gouda-06
trouwfotografie-gouda-07
trouwfotografie-gouda-08
trouwfotografie-gouda-09
trouwfotografie-gouda-10
trouwfotografie-gouda-11
trouwfotografie-gouda-12