Astrid & Sander | Galerie des beaux arts

Ongeveer een jaar geleden postte Astrid op Facebook dat ze verloofd was met Sander! Ik feliciteerde haar natuurlijk, en nog geen minuut later kreeg ik een berichtje in messenger: “Hanneke, jij moet wel echt onze bruiloft vastleggen, hoor!” Inmiddels ben ik bij het gezin van Astrid bekend als de “familiefotograaf”, aangezien ik al meerdere mooie bruiloften en reportages binnen het gezin heb mogen fotograferen. Het was voor mij dus echt een eer dat ik op 3 juli bij de ouders van Astrid aan de deur stond om hun mooiste dag vast te leggen!

Het was warm, heel heel hèèl warm, die vrijdag in de hittegolf. Overal was rekening mee gehouden, behalve met een temperatuur van ± 36 graden! In de week van de bruiloft was er nog flink veel contact geweest met de locatie om alles zo goed mogelijk voor te bereiden, en op de dag zelf was het vooral een dag van veel zweten, puffen, ventilators, waaiers, airco’s en af en toe een rustmomentje.

Ik werd weer hartelijk ontvangen bij Astrid thuis en al snel gingen we naar de zolderkamer om haar jurk aan te trekken. Haar vader had ook nog even een momentje met Astrid samen, zo mooi! Sander kon haar ook al snel bewonderen en we reden samen naar een prachtige tuin in de buurt voor de fotoreportage, waar we gelukkig ook veel plekjes met schaduw konden vinden.

De ceremonie en de rest van de dag zou plaatsvinden bij Galerie des Beaux Arts, waar ik dit seizoen al eerder mocht fotograferen. De ceremonie was warm (en dat kwam niet alleen vanwege het weer!) en heel persoonlijk. Een verrassing was dat beide vaders een speech gaven, wat de nodige emoties teweeg bracht bij de zussen van het bruidspaar. Zo mooi!

Na de taart en het diner kon ik Astrid en Sander nog even verleiden voor een kleine fotoshoot in het mooie warme avondlicht. Daarna: Partytime! Sander verraste Astrid met een zelfgezongen lied (Everything van Michael Bublé, dit lied zit de afgelopen dagen constant in mijn hoofd en ik krijg nog steeds een smile op mijn gezicht als ik er aan denk!) wat veel indruk maakte op iedereen die aanwezig was.

Voor mij was het tijd om weer naar huis te gaan na een waanzinnig mooie dag. Astrid en Sander, jullie zijn de liefste schatten die ik ken! Jullie verdienen al het geluk van de hele wereld, nogmaals heel erg bedankt voor alles!

bruidsfotografie-galerie-des-beaux-arts-01
bruidsfotografie-galerie-des-beaux-arts-02
bruidsfotografie-galerie-des-beaux-arts-03
bruidsfotografie-galerie-des-beaux-arts-04
bruidsfotografie-galerie-des-beaux-arts-05
bruidsfotografie-galerie-des-beaux-arts-06
bruidsfotografie-galerie-des-beaux-arts-07
bruidsfotografie-galerie-des-beaux-arts-08
bruidsfotografie-galerie-des-beaux-arts-09
bruidsfotografie-galerie-des-beaux-arts-10
bruidsfotografie-galerie-des-beaux-arts-11
bruidsfotografie-galerie-des-beaux-arts-12
bruidsfotografie-galerie-des-beaux-arts-13