Dan & Avital

Het is altijd heel bijzonder om een bruiloft vast te mogen leggen die net wat anders is dan anders. Avital en Dan waren de week ervoor al voor de Nederlandse wet getrouwd en vandaag was het tijd voor hun Joodse bruiloft, in de synagoge in Den Haag.

Peter en ik kwamen samen aan bij de locatie waar Avital zich klaar ging maken, samen met haar moeder en zus. Intussen stond Dan ook al vrij vroeg voor de deur, hij heeft toch nog eventjes moeten wachten 😉 Na de first look reden we naar de synagoge waar allereerst de ketoeba (huwelijksakte) werd ondertekend, samen met de getuigen, ouders en andere belangrijke mensen.

Hierna was het tijd voor de choepa, de volgende plechtigheid. Het is zo bijzonder om te zien welke rituelen daar allemaal bij horen en ja, soms kan het ook wel eens wat lang duren en is het lekker om je ogen even te sluiten 😉 Het breken van het glas en een luide Mazzeltov! hoort daar natuurlijk ook bij!

Na de receptie gingen we naar de Lange Voorhout om foto’s te maken. Daarna op naar de feestlocatie! Wat een gezelligheid, en natuurlijk kon het op de stoelen optillen niet ontbreken!

Dan en Avital, ontzettend bedankt voor deze fantastische dag, heel veel geluk samen!

2 thoughts on “Dan & Avital

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *