Nienke & Igor | Vught

Een maand voordat ze gingen trouwen kreeg ik een mailtje van Igor. De bruiloft bleef wel klein en intiem, werd toch wel een beetje groter dan ze in eerste instantie hadden bedacht. Een fotograaf zou toch zeker ook wel nodig zijn om hun mooie dag op 6 december vast te leggen. Of ik daar misschien zin in had? Maar natuurlijk! Diezelfde dag planden we een Skype-gesprek waar we met z’n tweeën bespraken hoe hun dag in Vught er uit zou gaan zien. En al snel bleek dat we een match waren 🙂 In de mail met details werd er al gekscherend gerept over een Wild West Thema, indianenpakken en prettig gestoorden en ik wist al wel dat dit een hele leuke dag zou gaan worden!

Op die dinsdag reed ik door de kou richting Vught. Het was zo’n heerlijke winterse zonnige dag waarbij het ijs op je autoruiten zit. Als ik daar nu (lente) aan terug denk verlang ik daar echt niet meer naar 😉 Nienke had ik nog niet eerder gezien en deed de deur open, wat was ze prachtig! Haar jurk had ze zelf samengesteld en was daardoor echt anders dan anders.

In het raadhuis was het een intiem gebeuren, met mooie speeches van de ouders en geloften aan elkaar. Weer wat humor: een selfie moest toch ook nog even gemaakt worden! Wat een sfeertje 🙂 Nog een fotoshoot en een stukje van de receptie en mijn dag zat er alweer op. Het was echt zoals verwacht een ontzettend fijne dag, waar ik met veel plezier aan terug denk. Nienke en Igor, ik hoop dat jullie dit geluk en deze humor samen er in houden, samen met jullie lieve kids!

trouwfotografie-vught-01
trouwfotografie-vught-02
trouwfotografie-vught-03
trouwfotografie-vught-04
trouwfotografie-vught-05
trouwfotografie-vught-06
trouwfotografie-vught-07
trouwfotografie-vught-08
trouwfotografie-vught-09
trouwfotografie-vught-10
trouwfotografie-vught-11
trouwfotografie-vught-12
trouwfotografie-vught-13

One thought on “Nienke & Igor | Vught

  1. Wat een prachtig verslag van een duidelijk gelukkig en stralend stel! Fantastisch om te zien en te lezen!
    Groetjes,
    Jasmine Seegers

Comments are closed.