Ilona & Remco | Aquabest

Vorige week was het zover, de bruiloft van Ilona en Remco! Peter was weer van de partij en startte bij de voorbereidingen van Remco, terwijl ik bij Ilona vastlegde hoe zij zich samen met haar tante klaarmaakte. Samen met de twee bruidsmeisjes kwam hij haar ophalen in de geweldige VW-bus!

Nadat we foto’s hadden gemaakt in de omgeving was het alweer tijd om naar Aquabest te rijden voor de ceremonie en de rest van de dag. Iedereen zat al klaar voor dit mooie stel en Remco had er erg veel zin in 😀 Ilona werd door haar vader naar haar aanstaande gebracht en dat was toch wel even een erg emotioneel moment. Tijdens de ceremonie was het ook een mix van emoties: van dubbel liggen van het lachen tot prachtige woorden die het bruidspaar tegen elkaar uitspraken waar weer zakdoekjes voor nodig waren. Wat hebben deze lieve mensen al veel meegemaakt samen en wat zijn ze samen sterk! A perfect match, al vanaf hun 15e! Wat een mooie ceremonie..

Na nog een stel foto’s op het strand gemaakt te hebben (en op het hoofdpodium van Lakedance, hoe gaaf!) was het tijd om die warme kleding uit te trekken (boks!) en om heerlijk te chillen tot de BBQ aan werd gestoken. Fijn sfeertje, goed weer, een biertje er bij.. Niks mis mee! Voor ons was het een fijne afsluiter van een hele toffe dag!

Lieve Ilona en Remco, bedankt voor alles, zorg goed voor elkaar en beleef nog veel mooie dingen samen! Geniet van jullie honeymoon en voorproefje 😀

trouwfotografie-aquabest-01
trouwfotografie-aquabest-02
trouwfotografie-aquabest-03a
trouwfotografie-aquabest-04
trouwfotografie-aquabest-05
trouwfotografie-aquabest-06
trouwfotografie-aquabest-07
trouwfotografie-aquabest-08
trouwfotografie-aquabest-09
trouwfotografie-aquabest-10
trouwfotografie-aquabest-11
trouwfotografie-aquabest-12
trouwfotografie-aquabest-13