Inge & Ron | Reusel

Als ik ergens zin in had, dan was het wel de bruiloft van Inge en Ron! Om verschillende redenen: Het was de eerste voor mij na de lange “winterstop”, met lieve mensen, een mooie locatie, een hele toffe trouwambtenaar en heel veel humor. Alle ingrediënten voor een fijn feestje!

In de ochtend kwam ik aan bij de ouders van Inge, waar zij al bijna klaar was om zich aan te gaan kleden. Nog even de finishing touch door de visagiste en tijd om die mooie jurk aan te trekken! Haar moeder en zusje weken niet van haar zijde tot Ron bij ze aanbelde en Inge op kwam halen in een toffe kever. Al snel reden we naar Rombouts in Casteren voor de fotoshoot, en gelukkig was het (ondanks alle slechte weersvoorspellingen) droog en konden we ook lekker buiten fotograferen.

De ceremonie vond plaats bij de Vlaamse schuur in Hooge Mierde, een nieuwe trouwlocatie in de regio waar veel bruidsparen verliefd op zijn! Nicole Leijen was die toffe trouwambtenaar en wederom was het een feest om naar te luisteren en vast te leggen. De rest van de middag was het lekker borrelen in het zonnetje, er werd in bomen geklommen en met boeketten gegooid 😉 Heerlijk, wat een fijn sfeertje!

In de avond was het feest bij De Valk in Reusel, waar de voetjes van de vloer gingen en zelfs oma een dansje op de dansvloer waagde. Wat heerlijk! Ik heb ontzettend genoten van deze bruiloft met allerlei mooie en onverwachte momenten. Ik hou er van 🙂

Inge en Ron, dank jullie wel voor deze bijzondere dag, en dat ik hier bij aanwezig mocht zijn! Ik wens jullie veel geluk en mooie feestjes toe samen 😉 Geniet alvast van deze eerste preview tijdens jullie honeymoon. Tot snel!

trouwfotografie-reusel-01
trouwfotografie-reusel-02
trouwfotografie-reusel-03
trouwfotografie-reusel-04
trouwfotografie-reusel-05
trouwfotografie-reusel-06
trouwfotografie-reusel-07
trouwfotografie-reusel-08
trouwfotografie-reusel-9a
trouwfotografie-reusel-9b
trouwfotografie-reusel-10
trouwfotografie-reusel-11
trouwfotografie-reusel-12
trouwfotografie-reusel-13

6 thoughts on “Inge & Ron | Reusel

  1. Super ! Perfect ! Wat hebben we een prachtige dag gehad !
    Bedankt Hanneke !

  2. Hele mooie en gave foto’s!! Wij zijn er al erg blij mee 🙂 bedankt Hanneke! Groetjes Ron en Inge

  3. Wouw Hanneke, wat n mooie foto’s en wat n leuke blog! Echt vakwerk!

Comments are closed.