Iris & Pim | Veluwe

Vorige week donderdag kwam ik in de avond aan bij Westcord Hotel de Veluwe waar de bruiloft van Iris en Pim de volgende dag zou plaatsvinden. Ik werd nog getrakteerd op een lekkere crème-brulee, speciaal door Pim gemaakt! Na een borreltje met een aantal gasten was het tijd voor mij om mijn hotelkamer op te zoeken. Wat is het toch heerlijk om ’s morgens dan lekker op je gemak je klaar te kunnen maken en om fris de bruiloft te beginnen!

Pim ging zich aankleden voor hun grote dag, samen met zijn moeder en oma. Daarna was het tijd voor mij om naar Iris te gaan, die speciaal voor de bruiloft een tattoo kreeg die voor hen een bijzondere betekenis heeft! Zo gaaf! Later op de dag was Pim nog aan de beurt, die exact hetzelfde kreeg op dezelfde plek. Nog een paar laatste voorbereidingen en toen was het alweer tijd voor de ceremonie, die plaats vond buiten bij het hotel. Om de beurt kwamen ze de rode loper op. Het bruidsmeisje vond het allemaal wel heel spannend en Noa, de dochter van Iris en Pim, vond het wel best zo met oma. Ze hadden elkaar nog helemaal niet gezien dus dat was voor beide een bijzonder moment. De ceremonie zag er supermooi uit en wat was het heerlijk weer! En check vooral het boeket van Iris, wauw! De broches van de oma’s zijn er in verwerkt, ik geloof niet dat ik eerder zo’n speciaal boeket heb gezien!

Tijd voor taart, waarna we samen met Noa eerst wat foto’s maakten en daarna op pad gingen. Na een paar keer pech gehad te hebben met de locaties die het kersverse bruidspaar had uitgekozen, hebben we toch een mooi plekje kunnen vinden om mooie foto’s van hun twee te maken. Na het eten en een aantal erg mooie speeches was het tijd voor Pim om onder de naald te gaan en voor mij om naar huis te gaan. Wat een geweldig mooie dag was het!

Iris en Pim, ik vond het super om jullie mooiste dag vast te leggen. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen en Richard ook heel erg bedankt voor alles! Ik wens jullie en Noa heel veel geluk toe samen!

trouwfotografie-gelderland-01
trouwfotografie-gelderland-02
trouwfotografie-gelderland-03
trouwfotografie-gelderland-04
trouwfotografie-gelderland-05
trouwfotografie-gelderland-06
trouwfotografie-gelderland-07
trouwfotografie-gelderland-08
trouwfotografie-gelderland-09
trouwfotografie-gelderland-10
trouwfotografie-gelderland-11
trouwfotografie-gelderland-12