Joris & Yvonne

Op 24 mei was het een bijzondere dag. Joris en Yvonne waren 12,5 jaar bij elkaar en gingen trouwen! En wat een feestje was dat!

Samen met Maureen (Maureen van Dijk Fotografie) kwamen we aan bij hun thuis, het was nog rustig maar daar ging snel verandering in komen. De dames zaten boven in de makeup en haarstyling, terwijl Joris nog even zijn overhemd aan het strijken was. Ook dat moet gebeuren he 😉

Na de first look (incl betonwagen) en het oplaten van de ballonnen gingen we in Eersel op pad om wat mooie foto’s te maken. En dan kan het wel eens gebeuren dat je met je mooie nieuwe witte sneakers in de modder gaat staan.. En vast komt te zitten haha! Maar ook dat was weer snel opgelost.

Bij Akkerzicht in Bladel zou het grootste deel van de middag plaatsvinden. De waterpomp die achter de ceremonie-tent stond was direct favoriet en werd gretig gebruikt met dit mooie weer. De ceremonie werd geleid door Nicole, een BABS waar ik al vaker mee heb samengewerkt en wat heeft ze er weer een prachtig verhaal van gemaakt. De reis van Joris en Yvonne werd omschreven en zorgde voor kippenvel bij iedereen.

Na een boel knuffels, heerlijke taart, een kinderreceptie en nog een fotoreportage was het tijd om naar Restaurant Nu in Eersel te gaan. Toch wel intensief zo’n dag, en dan is het fijn om tegen mama aan in de bus in slaap te vallen. In de tuin van het restaurant werd een heerlijk shared dinner op tafel gezet waar iedereen van heeft zitten smullen. Daarna barstte het feest los!

Joris en Yvonne, voor mij was het ook een speciale dag. Mijn allerlaatste bruiloft, en het was er eentje om door een ringetje te halen. Wat heb ik van jullie genoten! Ik wens jullie heel veel geluk samen toe, samen met jullie knappe mannen! Geniet alvast van deze (grote) preview!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *