Karin & Thijs

Op vrijdag was het weer tijd voor Peter en mij om een prachtige bruiloft vast te leggen! Peter startte bij Thijs om de voorbereidingen vast te leggen, ik was bij Karin. De sfeer zat er al goed in en het is toch altijd bijzonder als je moeder jou dan voor het eerst ziet in de mooiste trouwjurk, bijna klaar om straks het ja-woord te geven!

Na de first look reden we naar Hilvarenbeek waar we rondom het Vrijthof startten. Het was echt prachtig weer dus het zonnetje mocht fijn meedoen. Hierna gingen we naar Bierbrouwerij de Roos, waar Thijs als vrijwilliger actief is. Wat een super toffe locatie om foto’s te maken! Mooi licht, fijne hoekjes en natuurlijk de lekkerste biertjes πŸ™‚

De ceremonie vond plaats bij de Kerk in Oostelbeers. Andy Marcelissen deed het woord en jee, wat deed hij dat goed. Heerlijke humor waar iedereen dubbel van lag. Ik moet zeggen dat ik zelf ook een traan van het lachen moest wegvegen πŸ˜‰ Jip bracht de ringen en dat was behoorlijk spannend. De vloer was glad, het was druk, het was eng.. Maar het was toch maar mooi gelukt!

Na de ceremonie gingen we naar de ouders van Karin, waar de rest van de dag plaats zou vinden. Ook alweer zo’n lekker sfeertje. Speciaal biertje, fijne mensen, zonnetje, gezelligheid en vooral veel liefde voor dit stel!

Karin en Thijs het was super om jullie dag vast te mogen leggen. Peter en ik hebben er van genoten! Heel veel geluk samen!7 thoughts on “Karin & Thijs

  1. Super mooie foto’ s van een stralend bruidspaar en een geweldig mooie dag.
    Dank je wel Hanneke en Peter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *