Lizzy & Daan | Eindhoven

Vorige week was het tijd voor de bruiloft van Lizzy en Daan. Eentje waar ik me al een tijdje op verheugde, want het zou een dag worden die anders dan anders zou zijn. Relaxed en vooral niet al te officieel. Heerlijk als een stel hun dag wil vieren zoals zij het zelf echt voor ogen hebben!

Na de eerste ontmoeting gingen we naar de binnenstad van Eindhoven, waar Lizzy en Daan mooie herinneringen hebben van het begin van hun relatie. Hierna liepen we verder naar Kafee Aloys, waar de rest van de daggasten zich zouden verzamelen. De sfeer zat er al snel goed in en het gezelschap was ontzettend fijn om me tussendoor te bewegen.

Alle gasten gingen te voet naar het stadhuis waar de ceremonie zou plaatsvinden. Niet uitgebreid, gewoon de essentials om daarna deze dag weer verder te vieren met de gasten, wat zo belangrijk was voor Lizzy en Daan. Erg onverwacht werd het boeket weggegooid, waar de vriend van Daan toch wel van stond te kijken 😉

Terug bij het huis van het kersverse bruidspaar werd er getoast, gespeecht, getoast, feest gevierd, gelachen, gekletst, er was heerlijk eten, het zonnetje scheen en er was vooral gemoedelijkheid, liefde en vriendschap in de lucht te voelen. Voor mij was er vooral dankbaarheid, dat ik bij zo’n mooie dag aanwezig mocht zijn om alles vast te leggen! Lizzy en Daan, het was een grote eer en ik vind het echt heerlijk dat jullie deze dag op jullie eigen manier hebben gevierd. Geniet nog maar even na met jullie eerste grote preview!

trouwfotografie-eindhoven-01
trouwfotografie-eindhoven-02
trouwfotografie-eindhoven-03
trouwfotografie-eindhoven-04
trouwfotografie-eindhoven-05
trouwfotografie-eindhoven-06
trouwfotografie-eindhoven-07
trouwfotografie-eindhoven-08
trouwfotografie-eindhoven-09
trouwfotografie-eindhoven-10
trouwfotografie-eindhoven-11
trouwfotografie-eindhoven-12
trouwfotografie-eindhoven-13a