Loes & Ton | Weelde

Vorige week ging ik op pad naar Reusel, vanwaaruit Loes & Ton gingen trouwen! Vorig jaar was ik hier ook al, om de bruiloft van haar zus te fotograferen, dus het was erg leuk om weer op zo’n fijne manier ontvangen te worden. De haarstyliste was al bijna klaar, maar ik vind het dan toch wel heel erg leuk om nog even de laatste finishing touch vast te leggen. Nadat ik de details had gefotografeerd was het tijd om de jurk aan te trekken, waarbij de zus en moeder van Loes hielpen.

Voor bijna iedereen was het een verrassing dat de “trouwauto” (zoals hij in het draaiboek werd omschreven) een tractor was! Gezien Ton een varkensbedrijf heeft in België vonden ze dat wel erg toepasselijk! Na de first look reden we richting België om onderweg op een schitterende plek foto’s te maken.

De wettelijke ceremonie in Weelde was, zoals schijnbaar altijd in België, heel kort, formeel en ook zo anders dan in Nederland. Maar daarna gingen we naar de kerk en daar bleek het tegenovergestelde te zijn! Uitbundig, met humor en vele momenten met een persoonlijk tintje. Precies zoals Loes en Ton het voor ogen hadden.

De taart werd aangesneden bij de Molen, even verderop. Wat een geweldig mooie plek! Het oplaten van de ballonnen was een verrassing voor het bruidspaar en ik vind het toch altijd heel mooi hoe kleurrijk en vrolijk dit er uit ziet.

Ton en Loes hadden nog een wens voor het dagprogramma: samen met twee biggetjes op de foto te gaan. Hier hadden we het vooraf natuurlijk al over gehad en als fotograaf heb je dan een beeld in je hoofd waar je voor wilt gaan. Maar ja, je weet nooit of alles dan goed gaat, of het weer meewerkt, en de biggetjes doen natuurlijk ook gewoon waar ze zelf zin in hebben. We waren alle drie dus enorm happy met het uiteindelijke resultaat 😀

In de avond was het tijd voor het feest, en wat voor feest! Voor mij was het, na even bijgekletst te hebben, weer tijd om naar huis te gaan. Wat was dit een geweldig leuke dag om vast te leggen! Loes en Ton, bedankt voor alles en ik wens jullie samen heel veel geluk toe!

trouwfotografie-weelde-01
trouwfotografie-weelde-02
trouwfotografie-weelde-03
trouwfotografie-weelde-04
trouwfotografie-weelde-05
trouwfotografie-weelde-06
trouwfotografie-weelde-07
trouwfotografie-weelde-08
trouwfotografie-weelde-09
trouwfotografie-weelde-10
trouwfotografie-weelde-11
trouwfotografie-weelde-12
trouwfotografie-weelde-13