Lonneke & Bas | Valkenswaard

Lonneke en Bas trouwden afgelopen zaterdag, en hoe! Dit lieve stel weet wel hoe ze een feestje moeten bouwen!

In de ochtend kwam ik aan bij het ouderlijk huis van Lonneke, waar het grootste deel van de dag zou plaatsvinden in de tent op het terrein van haar ouders. Het was een en al gezelligheid, en samen met haar moeder werd de geweldig gave jurk aangetrokken. Daarna was het wachten op Bas. Dat duurde wel even wat langer dan gedacht, maar daar was hij eindelijk, samen met de twee mooie bruidsmeisjes!

De ceremonie zou plaatsvinden in het Weerderhuys in Valkenswaard, de huifkar stond al klaar om alle gasten mee te nemen. Het mooie bruidspaar stapte iets eerder uit zodat ze samen met de bruidsmeisjes met de bakfiets aan konden komen rijden. De ceremonie was ontzettend leuk, met heel eigen elementen. Omdat het niet mogelijk was om met Donna, het paard van Lonneke, binnen te komen (daar was het toch net allemaal iets te krap voor), werden de ringen buiten opgehaald. Op het eind kwam er nog een grote verrassing: het familielied (met een grote en hilarische geschiedenis) werd gedraaid, waardoor iedereen uit zijn dak ging, fantastisch!! Eenmaal buiten werd er nog een sitdown gedaan waardoor iedereen wist: nu is het feest echt begonnen!

Nadat we foto’s gemaakt hadden bij de bierbrouwerij was het tijd voor de taart en omdat het zonnetje begon te schijnen hebben we ook nog even wat extra foto’s gemaakt, waarvoor ook het andere paard van Lonneke nog even uit de stal werd gehaald. Zo mooi! Na het overheerlijke diner (Maarten bedankt!) was het tijd voor het feest. We moesten even wachten op de openingsdans, maar het was het wachten echt dubbel en dwars waard. Ik heb nog nooit zo’n supervette openingsdans gezien! Sinds april hadden ze bijna elke week geoefend en er zat van alles in verwerkt. Van dirty dancing tot hakkuuuh en een schitterende lift.

Toen het feest eenmaal op gang was, wilde ik nog een overzichtje maken van de dansvloer die inmiddels lekker gevuld was. Ik vroeg de DJ: “Kun je anders even een liedje draaien waardoor de handjes in de lucht gaan?” Even nog wat extra actie! Als fotograaf sta je niet graag in de spotlights, het gaat immers om het bruidspaar. Maar hij riep om: “Kom op mensen, de handen in de lucht voor de fotograaf!” Haha, en dat had ik geweten. Plots stroomde de dansvloer compleet vol en hop, daar waren die handjes! Een geweldige afsluiting voor mij, en daarna is het feest nog flink doorgegaan!

Lonneke en Bas, ontzettend bedankt voor alle goede zorgen en de geweldig leuke dag. Geniet van jullie foto’s en maak van jullie leven samen net zo’n groot feest!

trouwfotografie-valkenswaard-01
trouwfotografie-valkenswaard-02
trouwfotografie-valkenswaard-03
trouwfotografie-valkenswaard-04
trouwfotografie-valkenswaard-05
trouwfotografie-valkenswaard-06
trouwfotografie-valkenswaard-07
trouwfotografie-valkenswaard-08
trouwfotografie-valkenswaard-09
trouwfotografie-valkenswaard-10
trouwfotografie-valkenswaard-11
trouwfotografie-valkenswaard-12
trouwfotografie-valkenswaard-13