Milanka & Nick | Eindhoven

Al tijden keek ik uit naar de bruiloft van Milanka en Nick. Ik kende hen al van een vorige bruiloft en het is dan dubbel zo bijzonder om er bij te mogen zijn om hun dag zo mooi mogelijk vast te leggen! Terwijl Peter de voorbereidingen van Milanka fotografeerde, was ik al bij Nick aangekomen waar twee van zijn beste vrienden hem hielpen. Wat een gezelligheid!

Na de lieve first look gingen we naar het stadhuis in Eindhoven, waar de ceremonie plaats zou vinden. Milanka en Nick kwamen in een bakfiets aan, hilarisch! De ceremonie was zo mooi, er werden wat traantjes weggepinkt na het ja-woord.

Na de ceremonie maakten we nog een korte shoot in de warmte en gingen we weer naar het ouderlijk huis van Nick, waar we de rest van de middag zouden zijn. De sfeer was zo ontzettend relaxed! Het is dan altijd extra fijn om je in het gezelschap te mengen en daardoor toffe foto’s te kunnen maken.

Voor het feest gingen we naar het Blue Collar hotel in Eindhoven, een heerlijke plek op Strijp-S. De sfeer zat er goed in en het was echt genieten!

Milanka en Nick, bedankt voor jullie vertrouwen in ons en voor de ontzettend gezellige dag. Ik wens jullie heel veel geluk samen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *