Robin & Steven | Oirschot

Robin en Steven zijn rasechte perfectionisten. Dat vertelden ze volgens mij al tijdens het kennismakingsgesprek, maar ook op hun mooiste dag was het zichtbaar. Aan werkelijk alles was gedacht. Van de kleinste versieringen tot de auto, van de bloemen tot de bedankjes. En wat hebben ze er een tijd aan besteed! Met als resultaat een prachtige setting voor een geweldig mooie bruiloft!

In de ochtend kwam ik samen met Peter aan bij hun huis, waar de voorbereidingen al in volle gang waren. Robin had een geweldig mooie verrassing geregeld voor Steven: Een boudoirshoot in een mooi album. Zijn reactie: priceless! Na de first look was het tijd om de paardjes even op de foto te zetten en nog wat andere mooie foto’s van hen te maken. En toen was het toch al heel snel tijd voor de ceremonie, die zich in de achtertuin afspeelde.

Zoals ik hierboven al schreef: er was echt gedacht aan elk detail. En dat was in de ceremonie het beste te zien. Wat een waanzinnig mooie setting om te trouwen! Er werden heel wat traantjes weggepinkt en de rijst kon naderhand natuurlijk ook niet ontbreken!

De huifkar bracht ons naar de kerk in Oirschot, met als hoogtepunt het Ave Maria wat door de zus van Robin werd gezongen. Wat. Een. Stem! Iedereen was er eigenlijk wel emotioneel en overdonderd van! Weer thuis werd de geweldig mooie bruidstaart (door Robin gemaakt!) aangesneden en was het tijd voor gezelligheid, speeches, borrels en cadeaus. Voor Peter en mij was het tijd om weer naar huis te gaan!

Robin en Steven, ik wens jullie een fantastische toekomst toe samen, geniet met volle teugen van elkaar!

trouwfotografie-oirschot-01
trouwfotografie-oirschot-02
trouwfotografie-oirschot-03
trouwfotografie-oirschot-04
trouwfotografie-oirschot-05
trouwfotografie-oirschot-06
trouwfotografie-oirschot-07
trouwfotografie-oirschot-08
trouwfotografie-oirschot-09
trouwfotografie-oirschot-10
trouwfotografie-oirschot-11
trouwfotografie-oirschot-12
trouwfotografie-oirschot-13

2 thoughts on “Robin & Steven | Oirschot

  1. Echt super super blij zijn we met de eerste foto’s van onze prachtige dag! We kunnen dan ook niet wachten tot alle foto’s en uiteindelijk het boek er zijn! Nu kunnen we iedere dag nagenieten, met het zien van deze mooie foto’s! En ook het stukje tekst is erg leuk om te lezen!

    Liefs Mr & Mrs Haarbosch-Meeuwsen

Comments are closed.