Suzan & Mark

Vorige week was het zo ver: de herfstbruiloft van Suzan en Mark! In de ochtend reden Peter en ik naar Diessen, waar deze twee leukerds zich klaarmaakten in hun ouderlijk huis. Er werd al gelachen en een traantje weggepinkt. Een mooi moment was dat Suzan de ring van haar moeder kreeg die ze kocht toen zij zelf trouwde. Zulke details zijn natuurlijk hartstikke mooi!

Wat hadden ze toch een geluk met het weer. 25 graden midden oktober, hoe verzin je het? En dat terwijl de blaadjes aan de bomen al mooi aan het verkleuren zijn. Volgens mij het perfecte plaatje voor het bruidspaar.

Na de first look reden we naar Rombouts in Casteren, waar we de fotoreportage maakten. Overal mooie plekjes te vinden, leuk! Hierna was het tijd voor de ceremonie in de Vlaamsche Schuur in Lage Mierde, om daarna de rest van de dag bij Herberg den Hemel door te brengen. Een heerlijke sfeer, goede taart, lekker eten, mooie momentjes. I love it!

Suzan en Mark, het was een onvergetelijke dag. Heel veel geluk samen toegewenst!


One thought on “Suzan & Mark

  1. Ik kijk nog bijna iedere dag deze prachtige foto’s terug van onze mooie dag! Ook laat ik ze dan met trots zien aan mensen die vragen ‘hoe was je dag. Wat een complimenten krijg ik dan voor jou/jullie!

    Ontzettend bedankt!
    Liefs Suzan en Mark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *