De samenwerking
Uiteraard hebben jullie voor wat betreft jullie wensen voor de trouwreportage maar 1 doel: Een waanzinnige serie foto’s ontvangen, die precies weergeeft hoe jullie dag is gegaan. Jullie willen belangrijke, maar ook kleine momentjes, sfeerbeelden en jullie liefde voor elkaar terug kunnen zien. Dat is voor mij bij elke bruiloft precies wat ik wil bereiken! Door zorgvuldige voorbereidingen en een gezellige samenwerking kan ik jullie die mooie weerspiegeling van jullie bruiloft leveren zoals ik hem heb meegemaakt. Mijn betrokkenheid en enthousiasme zullen er voor zorgen dat het werken met een professionele trouwfotograaf een prettige ervaring zal zijn.
De kennismaking
Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we samen kijken wat jullie wensen zijn en kan ik mijn werkwijze verder toelichten. Ook kijken we naar jullie draaiboek (mochten jullie deze nog niet helemaal duidelijk hebben kan ik uiteraard met jullie meedenken), en maak ik een prijsopgaaf op maat voor jullie. Jullie hebben uiteraard ook de mogelijkheid om de albums en verschillende materialen te bekijken. Wanneer jullie besluiten de reportage door mij te willen laten maken, leggen we de belangrijkste punten in een contract vast en plannen we eventueel een tweede afspraak waarop we de loveshoot gaan fotograferen.
De momenten
Op jullie bruiloft probeer ik zo onzichtbaar en stil mogelijk alle spontane momenten en emoties vast te leggen, zonder dat jullie hinder van mij zullen hebben. Denk aan die ene mooie blik, een schaterlach, een traan, een zoen, een knuffel.. De fotoreportage van jullie samen zal ook niet voelen als poseren, maar als een momentje van jullie twee, waarbij jullie hopelijk uiteindelijk niet meer in de gaten hebben dat ik er bij ben en ik al die mooie gebeurtenissen kan vastleggen. Uiteindelijk wordt het een prachtige serie die veel liefde weergeeft, maar ook met heel veel liefde is vastgelegd en uiteindelijk een waanzinnige herinnering zal worden!
Scroll Illustration

Keep calm and scroll on

Scroll van links naar rechts om te navigeren.