De loveshoot
Tijdens een kennismakingsgesprek komen we natuurlijk al heel veel over elkaar te weten, maar de loveshoot is echt de perfecte manier om aan elkaar te wennen. De ervaring leert dat je op deze manier veel relaxter bent op de trouwdag als ik mijn camera op jullie richt. Toch iets wat veel koppels een beetje eng vinden als ze het zelf nog niet hebben ervaren. Daarnaast weet ik ook hoe jullie op de camera reageren en kan ik merken of jullie veel aanwijzingen nodig hebben, of dat het allemaal lekker vanzelf gaat.
De afspraak
Wanneer jullie een loveshoot geboekt hebben, maken we die een aantal weken voordat jullie gaan trouwen. Willen jullie de foto's gebruiken voor jullie uitnodigingen? Dan kunnen we beter eerder afspreken. De shoot kan plaatsvinden op een locatie die perfect bij jullie past. Tijdens de fotoshoot zal ik jullie verschillende vragen stellen, om jullie op je gemak te stellen, maar natuurlijk vooral om een te gekke en persoonlijke serie van jullie samen te maken! Je hoeft overigens niet te trouwen om een loveshoot te boeken 🙂
De foto's
Jullie krijgen na de loveshoot, die ongeveer een uur tot anderhalf uur duurt, een serie van ongeveer 25 foto’s op webformaat en jullie mogen de mooiste 3 foto’s uitkiezen in hoge resolutie. Deze foto’s kunnen jullie gebruiken om zelf afdrukken van te maken of te gebruiken voor de uitnodiging of allerlei andere doeleinden op jullie bruiloft.

Een Loveshoot kost € 175,-. Reiskosten zijn inbegrepen als jullie een loveshoot bij de bruiloft hebben geboekt.

Scroll Illustration

Keep calm and scroll on

Scroll van links naar rechts om te navigeren.