Afra & Peter | Huwelijksaanzoek

Begin dit jaar kreeg ik een mailtje van Afra en Peter. Ze gingen niet trouwen, maar in juli waren ze 8 jaar samen en ze wilden deze speciale dag heel graag vieren met een mooie loveshoot. Klonk goed wat mij betreft! We spraken wat dingen af en naarmate de afspraak dichterbij kwam, trof ik mijn voorbereidingen voor de shoot. Er gingen wat mails (via hun gezamenlijke mailadres) voorbij en plots kreeg ik een mail van Peter alleen. Hij had een plan. Een PLAN met hoofdletters! Om de shoot nog bijzonderder te maken wilde hij Afra ten huwelijk vragen! Omdat ik toch wel graag goed voorbereid zo’n belangrijk moment vast wilde leggen, spraken we een geheime code af. Dat zou goed moeten komen!

Voordat we met de shoot begonnen dronken we nog eerst samen een kop koffie om elkaar eerst een beetje beter te leren kennen. Bij een Beloved-loveshoot is dat toch wel prettig. Ze waren allebei nog wel een beetje gespannen, maar ik verzekerde hen dat dat nergens voor nodig was. Met de belangrijke informatie in mijn achterhoofd moest ik daar stiekem wel om lachen 😉 Terwijl Afra even weg was vroeg ik Peter of hij het aanzoek op het eind wilde doen, of juist wat eerder. Hij wist het nog niet zeker, maar dacht dat hij het toch wel snel wilde doen, om maar van de zenuwen af te zijn. Prima! Ik wachtte wel af.

De shoot was op zichzelf al ontzettend bijzonder en mooi. Ondanks de spanningen konden ze beide hun hoofd leegmaken en vol gaan voor mooie momenten die ik vastlegde. Het einde naderde en onze geheime code bleef maar uit. De ring werd intussen wel meegesmokkeld, dus het kon niet lang meer duren en ik nam echt de tijd om een mooie locatie te vinden. Het moest rustig zijn, niet te heuvelachtig, nou ja, perfect gewoon dus! Eindelijk gevonden en daar kwam het geheime teken en daaropvolgend mijn vraag: “Peter, wat zou je doen als je niet bang zou zijn?” Afra keek me verbaasd aan, deze vraag stelde Peter haar vaker, met als antwoord van Afra: Dan zou ik je ten huwelijk vragen! En daar ging hij, op zijn knieën, en stelde die oh zo belangrijke en mooie vraag! Wat ontzettend bijzonder om dit vast te mogen leggen!

Nadat ik de mooie reacties had gefotografeerd heb ik ze even alleen gelaten en konden zij nog even samen genieten van dit speciale moment. Hun hoofden stonden echt niet meer naar nog meer foto’s, dus het was maar goed dat Peter zo lang had gewacht 😉 Samen dronken we nog een wijntje om te proosten op hun geluk.

Afra en Peter, nogmaals gefeliciteerd en geniet van alle voorbereidingen voor jullie huwelijk! Tot in 2017 😀

huwelijksaanzoek-veluwe-1
huwelijksaanzoek-veluwe-2
huwelijksaanzoek-veluwe-3
huwelijksaanzoek-veluwe-4
huwelijksaanzoek-veluwe-5
huwelijksaanzoek-veluwe-6
huwelijksaanzoek-veluwe-7