Marjolein | Zwangerschapsreportage

Marjolein is een van de bijzondere mensen die ik tijdens de workshop Life {as an artform} heb leren kennen. Ze maakt prachtige illustraties en is daarnaast ook fotograaf en moeder van twee jongens. Inmiddels is de derde op komst en dat wilde ze heel graag vast laten leggen. Omdat we beide met Beloved bezig zijn, besloten we dat we er een solo-Beloved shoot van gingen maken. Vooraf vulde ze een speciale vragenlijst in, waardoor ik haar nog beter leerde kennen. Ook kon ik haar antwoorden gebruiken tijdens de fotosessie.

We spraken op een prachtige zonnige dag in Laren af en na een heerlijke lunch wandelden we (mèt stoel) over de prachtige heide. Vooraf had ik een stel invites opgeschreven, waardoor de zenuwen in het begin al snel verdwenen en Marjolein ontspannen en als zichzelf op de foto gezet kon worden, met veel, heel veel liefde voor het kindje in haar buik.

Op het eind van de sessie luisterde Marjolein een liedje wat zeer speciaal is voor haar in deze periode en dat maakte het, samen met de hele ervaring van Beloved, een onvergetelijke fotoshoot.

Hierbij een selectie van deze prachtige zwangerschapsreportage. Marjolein, bedankt voor je vertrouwen en de geweldige dag!

zwangerschapsfoto-1
zwangerschapsfoto-2
zwangerschapsfoto-3
zwangerschapsfoto-4
zwangerschapsfoto-5