Thuis | Annet & Joris & Kaat

We kennen elkaar al echt een hele tijd. In 2014 legde ik hun bruiloft vast, en van daar uit hebben Annet en ik een hele fijne en speciale vriendschap gekregen. Heerlijk om samen met de kindjes af te spreken, te sparren over werk en andere belangrijke zaken die bij het leven horen. Heel waardevol! Toen Annet me vroeg of ik foto’s wilde maken van hun gezin èn haar bolle buik, twijfelde ik natuurlijk niet. Wat een eer om hun gewone dagelijkse bezigheden en hun liefde voor elkaar weer vast te mogen leggen, nu met kleine lieve Kaat er bij!

Een grote wens van Annet was om nog een set foto’s op de hei te maken. Het liefst een silhouet met mooie zonsondergang! Nu heb ik op het laatste niet veel invloed, maar we weten zeker dat er iemand anders is geweest die hier voor heeft gezorgd <3

Inmiddels is Kaat grote en trotse zus, maar deze foto’s zijn er toch om gekoesterd te worden!

Wil jij ook dat ik jullie gezin lekker Thuis vast kom leggen? Stuur me dan een berichtje via de contact-pagina en wie weet zien we elkaar snel! En een combinatie met een uitstapje naar buiten behoort zoals je ziet ook tot de mogelijkheden!

One thought on “Thuis | Annet & Joris & Kaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *