Anne-Marie | Profielshoot Eindhoven

Ik leerde Anne-Marie kennen tijdens het fotograferen van een bruiloft, zij legde de dag vast op film. Tijdens die samenwerking hadden we al een klik (wat op zulke dagen echt ontzettend fijn is) en terwijl ze mij aan het werk zag, had ze al besloten dat ze haar zakelijke foto’s voor haar nieuwe site door mij wilde laten maken. Anne-Marie is gespecialiseerd in het vastleggen van levensverhalen op film (meer informatie: Locus Haus) en ik vond het daardoor alleen maar heel logisch om een Beloved solo-shoot met haar te doen. Niet alleen de interactie tijdens de shoot is daardoor intenser, maar ook de ervaring is voor haar (en mij) heel speciaal.

De dag dat we hadden afgesproken was de dag van nationale rouw in verband met de vliegramp in Oekraïne. Omdat we daar beide van onder de indruk waren besloten we eerst even rustig wat te gaan drinken en wat bij te kletsen. En ook al waren we in het begin beide met de indrukwekkende beelden van de rouwstoet bezig, uiteindelijk zijn we begonnen en zorgde Beloved er eigenlijk voor dat we ons konden focussen op dit moment, op het hier en nu.

Anderhalf uur hebben we over Strijp-S gelopen, waarbij we de mooiste plekjes hebben opgezocht. Met een lach, mooie verhalen en mooie muziek sloten we de fotoreportage af. Wat een bijzonder mens, wat een bijzondere ervaring! Anne-Marie, heel erg bedankt voor jouw vertrouwen in mij en succes met je nieuwe website!

profielshoot-eindhoven-1
profielshoot-eindhoven-2
profielshoot-eindhoven-3
profielshoot-eindhoven-4