Marks Wachters notarissen | Eindhoven

Het leuke van fotografie is dat je op de meest gave plekken terecht kunt komen èn de leukste mensen ontmoet! Zo ook begin dit jaar, ik was bij Marks Wachters notarissen om mooie foto’s voor op de site te maken en om het openingsfeest in Eindhoven te fotograferen. Ze waren net verhuisd naar een prachtig nieuw en modern pand en dat onvergetelijke feest wilden ze ook wel erg graag laten vastleggen. Het was dan ook helemaal geweldig!

Tijdens het fotograferen voor de site, een paar dagen eerder, had ik al door dat dit een toffe club mensen was. Totaal niet wat je zou verwachten van een notaris. Niet stoffig en oud, maar juist hip en met de tijd mee. Heel verfrissend kan ik je zeggen en ik voelde me dan ook prima thuis! Ik fotografeerde eerst het gebouw en de club collega’s in Nuenen en maakte daarna portretten maar ook de inrichting van het pand in Eindhoven en ik kwam er weer achter hoe leuk ik dat vind!

Een paar dagen later dus dat mega-feest. Echt overal was aan gedacht (Leonie, wat bezit jij een groot organisatie-talent!) en na de brass-band en wat biertjes zorgde de band Mag het wat Zachter voor een geweldig uitbundig feest. Peggy van Gurp werd ingezet om live een gigantisch doek te schilderen, iets wat altijd veel indruk maakt!

Al met al een zeer geslaagde samenwerking al zeg ik het zelf, zie hieronder het resultaat. Ik wens Marks Wachters notarissen heel veel succes en werkplezier in hun nieuwe pand!

zakelijke-fotografie-marks-wachters-eindhoven-01
zakelijke-fotografie-marks-wachters-eindhoven-02
zakelijke-fotografie-marks-wachters-eindhoven-03
zakelijke-fotografie-marks-wachters-eindhoven-04
zakelijke-fotografie-marks-wachters-eindhoven-05
zakelijke-fotografie-marks-wachters-eindhoven-06
zakelijke-fotografie-marks-wachters-eindhoven-07
zakelijke-fotografie-marks-wachters-eindhoven-08
zakelijke-fotografie-marks-wachters-eindhoven-09
zakelijke-fotografie-marks-wachters-eindhoven-10
zakelijke-fotografie-marks-wachters-eindhoven-10a
zakelijke-fotografie-marks-wachters-eindhoven-11
zakelijke-fotografie-marks-wachters-eindhoven-12
zakelijke-fotografie-marks-wachters-eindhoven-13